Brillen

Modieuze monturen, maar ook supertrendy brillen die je niet overal tegenkomt. Een montuur is iets heel persoonlijks en het zegt iets over de persoon achter de bril. Er zijn brillen zonder rand (glasbrillen) en brillen van metaal, titanium of kunststof en zelfs brillen van hout!

De keuze kan daardoor soms moeilijk zijn. Wij helpen u daarom graag bij het uitzoeken van een nieuwe bril.

Brillen trends

Om onze brillencollectie optimaal op peil te houden kopen we onze brillen in van gerenommeerde bekende en minder bekende brillenmerken. Hiervoor gaan we naar verschillende (internationale) beurzen om veel collectie’s te zien en daar maken we dan een keuze in. Ook kopen we het hele jaar tussendoor in. Dan komt de vertegenwoordiger langs met de nieuwste update. Met veel leveranciers hebben we een ruilsysteem zodat we altijd de nieuwste modellen in huis hebben!

“Round is the new square” is duidelijk te zien in de nieuwe collectie’s en er wordt gebruik gemaakt van bijzondere materialen zoals hout en leer!
Vooral materialen als acetaat en metaal in verschillende felle kleuren zijn helemaal de trend.

Houten bril

Onze houten brillen zijn handgemaakt en op natuurlijke basis. Vakmanschap staat voorop bij het vervaardigen van deze modellen. Allereerst om het juiste hout te selecteren en vervolgens om het in de goede vorm te krijgen. Onze prachtige collectie bestaat uit lichtgewicht modellen van verschillende houtsoorten en afwerkingen in mat of glanzend. Elk montuur is natuurlijk en uniek!

Neem een kijkje bij onze merken. In onze winkel vind je nog veel meer brillen en geven we je graag advies!

Lindberg brillen - Moritsz Schelwald Optiek

Vergoedingen

Wat vergoedt uw zorgverzekeraar op uw bril en contactlenzen? Klik hier voor een overzicht van vergoedingsregelingen van de NUVO.

Mocht u vragen hebben over uw ziektekostenvergoeding, dan kunt u altijd contact met ons opnemen, of langs komen in de winkel.

Ook is het mogelijk uw vergoeding vooraf door ons rechtstreeks bij uw zorgverzekering te laten declareren, zodat u er verder geen omkijken meer naar heeft.